Tuinfeest

Eindelijk mag het weer: samenkomen in open lucht. Dus waarom niet meteen de zomer vieren met een gezellig tuinfeest? Het gezellig maken, dat is toevallig 1 van onze specialiteiten. Versiering lijkt vaak een detail, maar decoratie maakt echt het verschil. Bij Cirkels shop je originele tafelversiering: kaarsen, kaarshouders, prachtige tafellakens of kleine en grote vazen. Liever een origineel servies? Ook daarbij kunnen we helpen.

Een kleine tip van onze kant: haal die kerstverlichting opnieuw boven want geen betere sfeerlicht voor tijdens die gezellige zomeravonden én je hebt het hoogstwaarschijnlijk al in huis. Wil je graag nog andere sfeerverlichting? Neem dan zeker eens een kijkje in onze elektro-afdeling.

Cirkels tweedehands servies
Cirkels tweedehands speelgoed

Waterpret

Wat is een zomer zonder waterpret? Of het nu in of uit het water is, we hebben heel wat tweedehands speelgoed om je dagen mee te vullen. Ontdek ons aanbod opblaasbaar speelgoed voor uren speelplezier: zwembanden, zwembaden en ander opblaasbaar speelgoed. Ook duikbrillen, snorkelsets en bodyboards vind je bij ons.

Bagage

Bestemming gekozen? Dan is het tijd om je koffers in te pakken. Maar heb je nog wel degelijk de geschikte bagage om mee te reizen? Bij Cirkels vind je tweedehands koffers voor elke manier van reizen: handbagage, beauty cases, trolleys, harde of zachte koffers. Nog op zoek naar kledij om die koffers te vullen? Ontdek ons aanbod tweedehands textiel.

Cirkels tweedehands koffers